Duurzaamheid

Duurzame Ontwikkelingen bij Gebroeders Hoek B.V.

Bij Gebroeders Hoek B.V. gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van loonwerk, aanneming, rietbedrijf, cultuurtechniek, houtwerk en beschoeiingen. We zetten ook actief in op duurzaamheid, met als doel milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen te integreren in al onze bedrijfsactiviteiten.

Zelfvoorzienend met Zonne-energie

Bij Gebroeders Hoek omarmen we duurzame innovatie met trots. Onze werkplaats schittert nu met de toevoeging van geavanceerde zonnepanelen, waardoor we niet alleen vakmanschap leveren, maar ook zelfvoorzienend zijn in elektriciteitsopwekking. Deze investering in duurzame energie is meer dan een technologische upgrade; het is een betrokkenheid bij het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Terwijl onze machines draaien op schone energie, dragen wij bij aan een groenere toekomst, waarin milieubewustzijn en ambachtelijke excellentie hand in hand gaan. Ontdek de kracht van duurzame vooruitgang bij Gebroeders Hoek.

Innovatieve Hoogwerker: DINO 280 RXT

Om onze werkzaamheden efficiƫnter en milieuvriendelijker uit te voeren, introduceren we de DINO 280 RXT hoogwerker. Met een laag eigen gewicht en een indrukwekkende reikwijdte van 28 meter biedt deze hoogwerker de nodige flexibiliteit zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

DINO 280 RXT

Schone Machines voor Duurzaam Grondverzet

Onze vloot is verder versterkt met milieuvriendelijke machines, waaronder de schone Stage V motor shovel GIANT G3500 X-tra en de trekker KIOTI RX 7320, voorzien van een roetfilter. Deze investeringen laten zien dat we ons inzetten voor een duurzamere toekomst in de sector.

Giant G3500
Kioti RX 7320

Onze Diensten, Uw Duurzame Partner

Of het nu gaat om loonwerk, aanneming, rietbedrijf, cultuurtechniek, houtwerk of beschoeiingen, Gebroeders Hoek B.V. blijft zich inzetten voor duurzaamheid. Al jarenlang beheren we rietlanden rondom de molens van Kinderdijk en onderhouden we natuurgebieden voor diverse organisaties en ondernemers.

Steeds vaker worden we gekozen als partner voor het realiseren van houtwerk en beschoeiingen, waarbij we duurzame materialen en technieken toepassen om een langdurige impact te garanderen.

Met deze duurzame ontwikkelingen streven we ernaar om niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de toekomstige generaties.

Ontdek de duurzame aanpak van Gebroeders Hoek B.V. en werk samen met ons aan een groenere toekomst!